Dit zijn de 10 winnaars van 2x ClassicsNL-kaarten!

Ladies & Gentlemen, start your engines! Via onze Facebook-pagina riepen we jullie op je machine te starten en daarvan onder het bericht een filmpje te plaatsen. Jullie trakteerden ons –  en elkaar – op ruim honderd heerlijke exhaust notes, waarvoor dank. Uit alle inzendingen hebben we via loting tien winnaars gekozen, die allemaal twee kaarten ontvangen voor ClassicsNL op zondag 27 oktober – aangeboden door Onlineveilingmeester.nl. Lees hieronder of je een van prijswinnaars bent.

Wil jij je auto laten veilen..

En over Onlineveilingmeester gesproken: op zondag 27 oktober organiseert Onlineveilingmeester tijdens CLASSICSNL een klassieker- en youngtimerveiling. Heb jij een bijzondere auto in de garage die zo langzamerhand plaats mag maken voor een nieuw speeltje? Laat je auto dan veilen via onlineveilingmeester.nl. Aanmelden kan hier.

… of er zelf een kopen?

Bieden op de kavels kan overigens nu al; de online veiling van de aangeboden auto’s loopt af tijdens de veiling op ClassicsNL en bij ieder bod wordt de sluiting van een kavel met 5 minuten verlengd. Spektakel gegarandeerd!

En de winnaars van de kaarten zijn…

Ate Monsma

Angelo Veldman

Jelle van Dijk

Richard Spreen

Henk de Jong

Dennis van der Werf

Anita de Boer

Laurens Meerholz

Bart de Jong

Kaz Dekker

Ben je een van de gelukkigen? Stuur ons dan een privé-bericht via Facebook, of laat een reactie achter via het contactformulier op de site.