VIDEO | Max doet 329 km/h in de nieuwe Bentley Continental GT W12

Vanochtend reed ik een stukje mee in de nieuwe Bentley Continental GT W12 6.0 (yep, it’s a tough job…). Wat opviel: de meer dan 600 pk sterke W12 is on-voor-stel-baar krachtig en katapulteerde ons sneller naar illegale snelheden dan ik “Sweet Baby Jesus” kon uitbrengen. Maar omdat wij hele nette jongens zijn, hebben we ons redelijk kunnen beheersen. 

Wij rijden vandaag langs bushaltes om reizigers in verwarring te brengen. Laat maar even weten als je een lift nodig hebt!

Autobahn

Toch waren we allemaal benieuwd naar wat er zou gebeuren als je dit monster de vrije teugel geeft. Gelukkig heeft Max van AutoTopNL dat even voor ons geprobeerd op de Duitse Autobahn. Ballen van staal!  Verplaats je je dan ook werkelijk met 329 kilometer per uur van A naar B? Nou ongeveer: de navigatie op zijn telefoon houdt op het 315 km/h. En da’s ook onaards snel.

P.S. De echte lol begint bij 4:45. En let ook even op die BMW uit de 5-serie, die op 4:48 langs komt blazen; een minuut later lijkt diezelfde BMW stil te staan op de rechterbaan.