VIDEO | David rijdt de spectaculaire Bugatti EB110

Ik ben al jaren fan van Davide Cironi (wij mogen David zeggen). Niet omdat-ie zo veel van auto’s weet (want dat weet-ie), of omdat de auto’s die hij rijdt zonder uitzondering ook op mijn bucket list staan (want dat is zo), en zelfs niet omdat zijn video’s gemaakt zijn zoals alleen echte oliehoofden ze maken (minimaal 20 minuten, met uitschieters naar drie kwartier), maar wél omdat autovideo’s simpelweg beter klinken in het Italiaans. 

Alles klinkt beter in het Italiaans

Nog mooier: Davide is bezeten door de Bugatti EB110, een auto waar ik… ehh nee laat ik dat maar niet zeggen, mensen hebben het nu nog steeds over die aflevering van Showroom over Bugatti. 

Geratel

Davide heeft zijn driving experience met de EB110 speciaal voor zijn internationale fans laten ondertitelen, maar ik adviseer je die gewoon uit te schakelen; zijn Italiaanse geratel én het geroffel van de V12 quadturbo zijn alles wat je de komende 16 minuten nodig hebt.