VIDEO | Ondertussen, in Sjinkie Knegts Subaru Impreza..!

Mijn hart stond even stil toen Niels’ Garage-vriend Sjinkie Knegt een video met me deelde waarin zijn knaloranje Subaru Impreza 22B STi – zijn grote trots, waar we nog samen aan werkten in deze video – nauwelijks twintig seconden na de start van de Klasse 3-finale finaal over de kop gaat en op z’n dak tot stilstand komt.

“Cross je alweer?”

Het verbaasde me sowieso te horen dat hij alweer in de crossauto zat, maar aan de andere kant: het leek me ook wel typisch Sjinkie om tijdens zijn herstel even de zinnen te verzetten met een potje crossen. Ik stuurde hem meteen een bericht terug met de vraag of hij okee was. Daarna zijn droge antwoord: “Iemand anders reed de auto.”

Haha! Well played, sir. Well played.

Het maakt de klap er overigens niet minder hard om:
Dat er iemand anders stuurde (met wie het gelukkig goed gaat) laat onverlet dat Sjinkie’s Suba er behoorlijk zielig bij staat. Niet alleen het dak is zwaar beschadigd; ook de rechteraandrijfas is om zeep (had ik al gezegd dat ik Sjinkie heb geholpen bij de voorophanging…?) We kunnen dus weer aan de bak.

Maar onze sticker is nog heel!

Is er dan helemaal geen goed nieuws? Zeker wel! De Niels’ Garage-sticker is ongeschonden uit de strijd gekomen!