VIDEO | Rob Kamphues’ Road to Le Mans (afl. 1)

Dat ik naast mijn werkzaamheden voor Ziggo Sport het liefst zélf in een raceauto zit, wist je misschien al. Maar wat ik over een week voor m’n kiezen krijg, is wel echt next level jongens. Met de hulp van Frits van Eerd, nou ja zeg maar gerust dankzij Frits van Eerd, maak ik volgend weekend mijn debuut op Le Mans in een Ligier LMP3 van Racing Team Nederland. “The Road to Le Mans” is een 1-uurs race pal voordat de echte mannen beginnen aan hun slopende 24 uur.

And so it begins…

In deze eerste aflevering van mijn road naar Le Mans, krijg ik tips van Robert Doornbos en Giedo van der Garde, word ik welkom geheten door “teammaat” Nyck de Vries en maak ik kennis met de imposante Ligier:
Meer zien? Hou Niels’ Garage in de gaten voor meer afleveringen, of abonneer je op mijn YouTube-kanaal.